Vem jag är

Medicinsk massageterapeut

av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör


Jag heter Yury och är medicinsk massageterapeut med flera års erfarenhet inom branschen. Mitt mål är att leverera massage direkt till kund, så att du kan koppla av i ditt eget hem utan att behöva stressa över tid eller dåligt väder.

Utbildning och erfarenhet

Jag har utbildning och erfarenhet inom olika massagetekniker, bland annat Klassisk Svensk Massage, Deep Tissue Massage, Kiromassage och osteopatiska tekniker. Dessutom är jag utbildad inom medicinsk kinesiologi, vilket ger mig en unik förmåga att identifiera dina individuella behov och anpassa min behandling därefter.

Jag fortsätter att delta i seminarier och kurser för att hålla mig uppdaterad med de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna. Mitt arbete som massageterapeut är mer än bara ett yrke, det är en passion som jag brinner för.

Välkommen till Relieve

Jag är stolt över att kunna erbjuda personligt anpassade massagebehandlingar som hjälper dig att uppnå en högre funktionell nivå i kroppen. Välkommen till Relieve, där jag är engagerad och målinriktad i att ta hand om dig och dina behov.

Du är i goda händer....