Företagsmassage i Stockholm

Varje behandling ska anpassas för företagets behov


I dagens samhälle är det vanligt att personal med stillasittande arbeten, till exempel kontorsarbete, kassör, får hög statisk belastning på muskulaturen i rygg, axlar och nacke. Klassiska symptom är bland andra spänningshuvudvärk, ont i axlar och mellan skulderblad, ont i nacke och ländrygg.

Det är dock inte bara kontorsarbetare som drabbas utan många med fysiskt påfrestande arbetsuppgifter får ont i ryggen, framför allt ländrygg men även axlar och armar. Allt detta är konsekvenser av en felaktig hållning samt fel belastning. Symptomen förvärras ofta med tiden och kan leda till långvariga sjukskrivningar p.g.a. dysfunktion i rörelseapparaten. Även korta massagebehandlingar (á 30 min) har visat sig vara effektiv för att förebygga sådana problem. Massage kan även lindra redan uttalade besvär.

Fler och fler företag väljer massagebehandlingar på plats, då de genom relativt små finansiella medel förbättrar personalens hälsa. Bara ett par behandlingar i månaden kan hjälpa till med att bibehålla muskulaturen i balans.

Vad får man när man beställer företagsmassage?

Man får en certifierad massageterapeut som är försäkrad, och har flerårig erfarenhet av att  arbeta ute hos företag.

Terapeuten behöver tillgång till ett ostört rum där han kan placerara den medhavdautrustningen. Behandlingen ska bokas i förväg enligt överenskommelse.

Det minsta rekommenderade behandlingspasset bör vara 30 minuter.

Då alla arbetsplatser är olika måste varje enskilt fall diskuteras för att man skall få ut så mycket nytta av företagsmassagen som möjligt. Jag rekommenderar er därför att kontakta mig med detaljer och önskemål så att vi kan ta fram ett förlag på ett upplägg som passar för just er arbetsplats. Se vår FAQ där du hittar svar på en del vanliga frågor.

Det kan vara svårt för de personalansvariga att bestämma om man verkligen behöver företagsmassage. Därför finns det möjlighet att terapeuten kommer på plats och visar hur behandlingen ska gå till, då kan man helt enkelt känna alla fördelar med företagsmassage.

Varför ska man använda sig av ett mindre privatföretag och inte en “hälsojätte”?

 • Man har tillgång till samma terapeut vid varje tillfälle.

 • Vid förhinder är det mycket enklare att avboka eller flytta om ett behandlingstillfälle.

 • Man behöver inte skriva ett lång eller bindande avtal, utan behandlingar kan enkelt bokas vid behov.

 • Och sist och inte minst så är det betydligt billigare.

 • Jag kan hjälpa er att på ett smidigt och enkelt sätt erbjuda massagebehandlingar åt personalen på ert företag.

  Vi behöver inte skriva något bindande avtal där ni måste boka massage flera månader framåt, utan behandlingarna kan bokas allt eftersom behovet uppstår och med relativt kort varsel. Vid bokning kommer vi överrens om datum och tid, resten fixar vi på plats. Om många medarbetare har outnyttjade friskvårdsbidrag kan detta vara ett ypperligt tillfälle att använda dem.

  Det går att välja mellan tre olika längder på behandlingspassen: 30, 45 eller 60 minuter.

  Om ni önskar avboka en behandlingsdag så kan detta göras fram till tre timmar innan första behandlingspasset.

  Jag utför kundbesök i hela Stockholm

  Betala enkelt med Swish

  Du är i goda händer....