Företagsmassage i Stockholm - Boka skräddarsydda behandlingar för personalen

Skräddarsydda företagsmassagebehandlingar för att förbättra personalens hälsa


Sittande arbete kan orsaka hög statisk belastning på musklerna i rygg, axlar och nacke, vilket kan leda till spänningar och smärta. Fysiskt påfrestande arbete kan också orsaka smärta i ryggen, axlarna och armarna. Dessa symptom kan förvärras över tid och leda till långvariga sjukskrivningar.


Företagsmassage är ett effektivt sätt att förebygga sådana problem och förbättra personalens hälsa. Jag erbjuder skräddarsydda behandlingar som anpassas efter era behov och budget. Jag är en certifierad massageterapeut med flera års erfarenhet som kan komma till er arbetsplats för att utföra massagebehandlingar på kontoret.


Jag rekommenderar att varje behandlingspass bör vara minst 30 minuter, men längre behandlingar på 45 eller 60 minuter är också tillgängliga. Det skall behövas tillgång till ett ostört rum för att utföra behandlingarna, och bokningar måste göras i förväg enligt överenskommelse.

Jag förstår att alla arbetsplatser är unika, och därför diskuterar vi era specifika behov och önskemål för att skapa en plan som passar just er. Jag är flexibel och kan bokas vid behov, utan krav på långsiktiga avtal eller åtaganden.

Mitt företag är en fördel för er eftersom ni får tillgång till samma terapeut vid varje behandling, och det är enklare att avboka eller flytta behandlingar vid förhinder. Jag är också betydligt billigare än stora hälsoföretag, vilket gör det möjligt för er att ge personalen regelbundna behandlingar till ett överkomligt pris.

Jag utför kundbesök i hela Stockholm, och kan hjälpa er att enkelt och smidigt erbjuda massagebehandlingar för personalen på ert företag. Om många av era medarbetare har outnyttjade friskvårdsbidrag kan det vara ett utmärkt tillfälle att använda dem för att investera i personalens hälsa och välbefinnande.

Vi behöver inte skriva något bindande avtal där ni måste boka massage flera månader framåt, utan behandlingarna kan bokas allt eftersom behovet uppstår och med relativt kort varsel. Vid bokning kommer vi överrens om datum och tid, resten fixar vi på plats. Om många medarbetare har outnyttjade friskvårdsbidrag kan detta vara ett ypperligt tillfälle att använda dem.

Kontakta mig idag för att boka en skräddarsydd företagsmassagebehandling för era anställda och låt oss hjälpa er att förbättra personalens hälsa och välbefinnande.

Betala enkelt med Swish

Du är i goda händer....