Gravidmassage i Stockholm för en avslappnad graviditet

Anpassad gravidmassage för att lindra besvär under graviditeten


När du är gravid kan det vara perfekt med massage med hembesök. Gravida personer bör undvika vanlig massage, men jag erbjuder anpassad gravidmassage som är utformad för att lindra gravidrelaterade besvär.

Graviditet innebär en stor belastning på kroppen och det är vanligt att uppleva en mängd olika besvär, särskilt för förstagångsföderskor. Hormonbalansen rubbas, vätska samlas och du kan känna dig tyngre och få svullnader på extremiteterna. Genom gravidmassage kan många av dessa besvär lindras.

Massage kan också hjälpa till att lindra stress och oro inför förlossningen, förbättra sömnen och minska stresshormonerna. Forskning visar att gravida som regelbundet får massage kan ha färre komplikationer under förlossningen.

Jag använder inga obekväma "gravidkuddar", vilket betyder att du inte behöver ligga på mage. Istället kan du ligga på sidan eller till och med på ryggen. Jag använder olika kroppspositioner för att nå alla delar av kroppen och se till att magen inte kommer i kläm. Du kan slappna av och njuta av massage på ett modernt sätt som passar dig.

Ta hand om dig och din bebis med anpassad gravidmassage i Stockholm.

Du är i goda händer....