Massage för gravida

Gravidmassage i Stockholm


Om du är gravid så kan massage med hembesök vara perfekt för dig. Gravida personer ska inte få massage på vanligt vis, men jag har en anpassad gravidmassage, som är utformad utefter gravidrelaterade besvär.

När man är gravid, så ger det en stor belastning på kroppen och det är inte ovanligt att många kvinnor får en mängd olika besvär. Det i takt med att man blir tyngre och att själva hormonbalansen blir annorlunda.

Gravida kvinnor kan ha problem med foglossning och falsk ischias och detta kan lindras med hjälp av gravidmassage. Massage för gravida fungerar även bra om du har spända muskler, kramp, svullnader med mera, då det kan lösa upp det på ett bra sätt. Massage kan även lindra stress och oro inför förlossningen. Med massage sover du bättre och får även lägre halter av stresshormoner.

Det har även gjorts undersökningar som visar att gravida som regelbundet gått på massage innan förlossning har färre komplikationer under förlossningen.

Jag använder inga urgamla och obehagliga "gravidkuddar" så du behöver inte ligga på mage. Det går alldeles utmärkt att ligga på sidan och till och med på rygg. Det betyder inte att det inte går att få massage på ryggen. Jag använder olika kroppspositioner som hjälper mig att nå alla delar av kroppen, så du behöver inte oroa dig att magen kommer i kläm. Du kan slappna av och njuta av gravidmassage på ett modernt sätt.

Betala enkelt med Swish

Du är i goda händer....