Ansiktsmassage i Stockholm

Massage med hembesök i Stockholm


Ansiktsmassage är en massage som påverkar hela kroppens system. Den skiljer sig därmed en del åt om man jämför andra massagetekniker. Ansiktsmassage löser inte bara estetiska problem utan även djupare, emotionella och psykiska problem. Förfarandet av denna typ av massage inkluderar massage av ansikte, nacke och dekolletage.

Under själva massagesession så utför terapeuten en individuell massage som utformas efter dig. Han kan skapa och modifiera massageordningen så att det passar det problem klienten har. Ansiktsmassage utförs med hjälp av olika delar av handen så som fingrarna, handflatan, underarmen och armbågen.
Genom att hela tiden ändra mönstret i massagen så kommer inte huden på ansiktet att bli van vid särskilda manipulationer. Det gör att effekten av proceduren ökar avsevärt.
Ansiktsmassage leder till en mängd fantastiska effekter. Bland annat ger det dig förbättrad ansiktskontur, en slätare hud och minskar dina rynkor. Det gör även att cellerna berikas med syre och att slaggämnen och toxiner elimineras. Det leder till att du kommer att se yngre och friskare ut. Ansiktsmassage gör även att unga tjejer som har problem med fet hy kan få hjälp. Då rekommenderas sju procedurer under en tredagars intervall.

Fördelar med ansiktsmassage

Ett resultat av att få ansiktsmassage är att huden regenererar på alla nivåer, alltså blir som ny. Dessutom så kan denna massage hjälpa till med detta:

 • Modellerar ansiktskonturen
 • Korrigering av en ”andra haka”
 • Synbart lyft
 • Reducerar rynkor och svullnader
 • Förbättrar hudens elasticitet
 • Föryngrar utseendet på cellnivå

Efter att en massage har utförts så rengörs huden från döda celler vilket gör att den så att säga kan andas. Musklerna i ansiktet har påverkats vilket leder till att huden blir mer elastisk. Det gör att ansiktskonturen återfår sin form. Muskler och vävnader mår bättre så väl som att både blodflöde och lymfflödet blir normalt. Tekniken leder till att cellerna börjar reparera sig själva och att även nerverna i huden återgår till det normala. Ansiktsmassage som jag utför inkluderar flera tekniker från olika massagemetoder. Tack vare denna kombination så leder det till fantastiska resultat.
Ansiktsmassage kan återställa ansiktskonturen hos kvinnor i alla åldrar:

 • Efter ett fåtal sessioner så kommer hudens elasticitet att ha förbättrats märkbart.
 • Svullnader försvinner och huden återfår en rosa nyans.
 • Spindelvener i ansiktet försvinner.
 • Porerna rensas.
 • Utjämnar fina rynkor, minskar nasolabiala veck och hudens åldrande saktar ner.

Varför fungerar ansiktsmassage?

Ansiktsmassage berikar huden med syre och eliminerar gifter. Proceduren gör även att hudcellerna regenereras, alltså återbildas.
Spansk ansiktmasmassage som jag utför gör att musklerna slappnar av. Utförandet sker individuellt beroende på klientens hudtyp. Chiromassage av ansiktet, eller spansk ansiktsmassage, är en massageform som utvecklats av en spansk professor vid namn Enrique C. Garcia. Tekniken skapades under slutet av 1980-talet. Den bygger på terapeutens anatomiska kunskaper som berör musklernas egenskaper, det vaskulära systemet samt faciala spänningar. Chiro betyder hand på latin och det är med hjälp av handens alla delar som denna ansiktsmassage utförs.

Du är i goda händer....