Ansiktsmassage

Massage med Hembesök i Stockholm - Ansiktsmassage


Ansiktsmassage är en unik massageteknik som påverkar hela kroppens system, vilket skiljer den från andra massagemetoder. Ansiktsmassage löser inte bara estetiska problem, utan kan också hjälpa till med emotionella och psykiska problem. Denna typ av massage inkluderar massage av ansikte, nacke och dekolletage och utförs av en erfaren terapeut.
Under själva massagesessionen skräddarsyr terapeuten en individuell massage som utformas efter dig. Massageordningen kan anpassas så att den passar de problem som du som klient har. Ansiktsmassage utförs med hjälp av olika delar av handen, såsom fingrarna, handflatan, underarmen och armbågen. Genom att hela tiden ändra mönstret i massagen så undviks att huden på ansiktet blir van vid särskilda manipulationer. Detta gör att effekten av proceduren ökar avsevärt.

Fördelar med ansiktsmassage

Ansiktsmassage leder till en mängd fantastiska effekter, inklusive förbättrad ansiktskontur, en slätare hud och minskade rynkor. Proceduren gör att cellerna i huden berikas med syre och att slaggämnen och toxiner elimineras, vilket leder till att du ser yngre och friskare ut. Ansiktsmassage kan även hjälpa unga tjejer med fet hy genom sju procedurer under en tredagars intervall.


Andra fördelar med ansiktsmassage är:

  • Ansiktskonturen modelleras
  • Korrigering av en ”andra haka”
  • Synbart lyft
  • Reducerade rynkor och svullnader
  • Förbättrad hudens elasticitet
  • FFöryngrat utseende på cellnivåå

Efter att en massage har utförts, rengörs huden från döda celler vilket gör att den kan andas och bli mer elastisk. Musklerna i ansiktet påverkas, vilket leder till att ansiktskonturen återfår sin form. Massage leder till att muskler och vävnader mår bättre och att både blodflöde och lymfflöde blir normalt. Tekniken leder till att cellerna börjar reparera sig själva och att även nerverna i huden återgår till det normala.
Ansiktsmassage kan återställa ansiktskonturen hos kvinnor i alla åldrar, och efter några sessioner kommer hudens elasticitet att ha förbättrats märkbart. Svullnader försvinner och huden återfår en rosa nyans, spindelvener i ansiktet försvinner, porerna rensas, fina rynkor jämnas ut och hudens åldrande saktar ner.


Varför fungerar ansiktsmassage?

Ansiktsmassage berikar huden med syre och eliminerar gifter, vilket gör att hudcellerna regenereras och återbildas. Spansk ansiktsmassage, även känd som chiromassage av ansiktet, är en massageform som utvecklades av den spanske professorn Enrique C. Garcia under slutet av 1980-talet. Tekniken bygger på terapeutens anatomiska kunskaper om musklernas egenskaper, det vaskulära systemet och faciala spänningar. Chiro betyder hand på latin och det är med hjälp av handens alla delar som denna ansiktsmassage utförs.
Under en session med spansk ansiktsmassage kommer terapeuten att använda olika tekniker för att massera ansiktet, nacken och dekolletaget. Genom att ändra massagetekniker och tryck stärks musklerna i ansiktet och hudens elasticitet förbättras. Detta leder till att ansiktskonturen återfår sin form och att fina rynkor minskar.
Utöver estetiska fördelar kan ansiktsmassage också hjälpa till med djupare problem som emotionell och psykisk stress. Genom att slappna av i ansiktsmusklerna minskar stress och spänningar, vilket kan hjälpa till att lindra huvudvärk och sömnproblem. Ansiktsmassage kan också förbättra blodcirkulationen, vilket kan hjälpa till att lindra smärta och öka rörligheten.
Vid en individuell session med ansiktsmassage anpassar terapeuten massagen efter kundens behov och önskemål. Oavsett om det är för avslappning eller för att minska fina rynkor, kan en ansiktsmassage vara ett underbart sätt att vårda sin hud och sitt välbefinnande.

Du är i goda händer....