956744581367772Friskvårdsbidrag massage klippkort | massage presentkort

Klippkort och Presentkort

Klippkort

När du beställer massage regelbundet kan du sänka dina behandlingskostnader. Köp ett klippkort på 5 timmar massage för 3000 SEK (använd t.ex. ditt friskvårdsbidrag), då betalar du endast 600 SEK per timme massage. Klippkortet är giltigt 6 månader från inköpsdatum. Kontakta mig så hjälper jag till.

Kontakta mig angående klippkort eller presentkort

Du kan köpa ett klippkort åt dig eller ett presentkort åt någon annan


Presentkort

Välj en valfri summa du vill ge bort till någon för att använda till massage. Kontakta mig med dina uppgifter samt uppgifterna på personen du vill ge presentkortet till (namn och e-mail adress). Presentkortet kan utnyttjas upp till ett år från inköpsdatum.

Kontakta mig angående klippkort eller presentkort

Du är i goda händer....