Massage med hembesök i Stockholm

Hemmassage i Stockholm


Du som bor i Stockholm och dess närområde kan få massage hemma i din egen bostad. Unna dig ett Day SPA med massage hemma hos dig. Jag kommer med min egen massagebänk, massageoljor av högsta kvalité samt mjuka och sköna handdukar. Du berättar hur du vill lägga upp massagen, djupgående eller avslappnande, och jag tar hand om resten.

Ett hembesök med massage kan också passa perfekt om det är så att du själv inte har möjlighet att ta dig iväg någonstans. Kanske du inte har barnvakt, är gravid, har besvär att flytta dig, lider av mycket värk eller så är det bara så att du föredrar att få massage hemma. Det kan även passa dig som inte hinner ta dig till massagesalong.

När du bokar ett hembesök med massage så innebär det att jag tar hand om alla praktiska detaljer. Det enda du behöver är att ordna en plats jag kan placera min massagebrits. Din massage ska skräddarsys så som du önskar ha den.

Massage med hembesök i Stockholm


Jag som arbetar med hembesök i Stockholm är medicinsk massageterapeut och har kompetens inom flera typer av massage. Det innebär att du kan få en fullständig behandling hemma, som du har behov av. Ett hembesök med massage är något alla borde unna sig. Du kan få en djupgående och terapeutisk massage eller en riktig relax och avslappnande behandling. Berätta för mig hur just du vill ha det. Din massage kan sättas samman så som du önskar ha den, eller så som din kropp behöver.

Med en massage i hemmamiljö ska du lättare slappna av och hitta din inre ro och harmoni. En massagebehandling är bra för både kropp och själ. Du som vill veta mer om vilka olika massagetekniker det finns eller vad för behandlingar du kan välja mellan kan läsa vidare under behandlingsmetoder. Du kan även kontakta mig direkt så berättar jag mer.

Du är i goda händer....