Massage hemma för dig i stockholm

Få massage hemma i Stockholm


Du som bor i Stockholm och dess närområde kan få massage hemma i din egen bostad. Ett hembesök med massage kan passa perfekt om det är så att du själv inte har möjlighet att ta dig iväg någonstans. Kanske du inte har barnvakt, du är gravid, du har besvär att flytta dig, har mycket värk eller så är det bara så att du föredrar en massage hemma hos dig själv. Det kan även passa dig som inte hinner ta dig massagesalong.

När du bokar ett hembesök med massage i Stockholm av mig, så innebär det att jag kommer hem till dig och har med en behandlingsbänk. Det enda du behöver ordna är en plats vi kan vara på och avslappnade musik, om du själv vill ha det. Din massage hemma kan skräddarsys så som du vill ha den. Du kan välja att beställa behandling per timme, eller välja bland min behandlingsplan.

Hembesök med massage i Stockholm


Jag som kommer på hembesök till dig är medicinsk massageterapeut och har utbildning inom flera typer av massage. Det innebär att du kan få en behandling hemma, som du har behov av. Ett hembesök med massage är något alla borde unna sig. Du kan få en djupgående massage, eller avslappnande, berätta för mig hur just du vill ha det. Din massage kan sättas samman så som du vill ha den, eller så som din kropp behöver.

Med en massage hemma hos dig i Stockholm kan du lättare slappna av och hitta din inre ro och harmoni. En massagebehandling är bra för både kropp och själ. Du som vill veta mer om vilka olika massagetekniker det finns eller vad för behandlingar du kan välja mellan kan läsa vidare under behandlingsmetoder. Du kan även kontakta mig direkt så berättar jag mer.

Betala enkelt med Swish

Du är i goda händer....