Massage med hembesök i Stockholm

Hemmassage i Stockholm


Unna dig en avkopplande massage i bekvämligheten av ditt eget hem. Jag, en medicinsk massageterapeut, erbjuder hembesök i Stockholm och dess omgivningar. Jag tar med mig min egen massagebänk och högkvalitativa massageoljor samt alla andra nödvändiga verktyg för en professionell massageupplevelse.

Ett hembesök med massage kan vara perfekt för dig som inte har tid eller möjlighet att besöka en massagesalong. Det kan också passa dig som har svårt att ta dig iväg eller som helt enkelt föredrar att få en massage i hemmiljö.

När du bokar en massage hemma hos dig behöver du bara ordna en plats där jag kan placera min massagebänk. Du berättar hur du vill ha massagen utförd, och jag skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål och behov.

Medicinsk massage i Stockholm


Som medicinsk massageterapeut har jag kompetens inom flera olika massagetekniker. Det gör det möjligt för mig att erbjuda en mångsidig behandling som är skräddarsydd efter dina behov. Oavsett om du behöver en djupgående och terapeutisk massage eller en avslappnande och lugnande behandling, så anpassar jag massagen efter dina önskemål.

En massagebehandling i hemmiljö ger dig möjlighet att koppla av och hitta inre ro och harmoni utan att behöva lämna ditt hem. Massagebehandlingar är inte bara avkopplande utan också terapeutiska och kan hjälpa till att lindra smärta och öka rörligheten. Om du vill veta mer om de olika massageteknikerna jag erbjuder eller vilka behandlingar som passar dig bäst, tveka inte att kontakta mig direkt.

Du är i goda händer....